moduri de a face bani online

55 moduri de a face bani online

Făcutul banilor online obișnuia să fie mai mult un vis, oamenii obișnuiți care câștigau bani online erau foarte rari, dar multe lucruri s-au schimbat în ultimul deceniu. Numărul de persoane dispuse să muncească online care fac într-adevăr bani, a crescut lent. În acest moment, oricine dorește să petreacă ceva timp pe internet poate face bani online. Cât de mulți bani, depinde de persoană și de cât de dedicat ești. Următoarea este o listă de modalități reale prin care poți face bani online, nu există scheme de a te îmbogăți enumerate mai jos. Dacă ești pregătit să începi să faci bani online, aruncă o privire asupra acestei liste.

Unele dintre aceste moduri de a face bani online, implică folosirea Google Adsense. Te-ar avantaja, de asemenea, să citești hub-ul: Cum să faci bani pe AdSense

 1. Freelance

Fii un freelancer – există câteva site-uri stabilite unde companiile listează joburi: contribuții de conținut, scris, asistență pentru site-uri și literalmente sute de alte tipuri de joburi.

Pentru o listă și informații despre site-urile care oferă lucru independent online, consultă: LISTĂ DE 10 SITE-URI FREELANCE

 1. Vinde pe Ebay

Fiind un vânzător pe Ebay timp de 9 ani, personal, pot să îți spun că nu este totul atât de ușor pe Ebay, comparativ cu ce a fost odată. Având în vedere situația economiei din ultimii ani, vânzarea lucrurilor care nu sunt necesități pe Ebay nu aduce o cantitate mare de bani. De asemenea, de când Ebay a continuat să schimbe regulile, am văzut vânzători puternici (cu vânzare de 10.000$ pe lună) distruși complet de practicile Ebay, până în punctul în care și-au pierdut chiar și statutul de vânzător (cu vânzare de mai puțin de 1000$ pe lună).

Acestea fiind spuse, dacă nu ești în căutare pentru ceva care îți să îți permită să renunți complet la slujba ta și să te facă bogat, atunci Ebay poate fi bun pentru tine. Cea mai bună practică este să cercetezi ce produse sunt căutate și să le cumperi în cantități industriale, separându-le în elemente individuale și vânzând-le în mod individual pe Ebay. Fără prea mult efort poți face câteva sute de dolari pe lună destul de ușor. Dacă Ebay nu este pe placul tău, simte-te liber să încerci alte site-uri de licitații/vânzare enumerate mai jos pentru a vinde articole.

Dacă dorești să încerci alternative Ebay încearcă acest hub: 10 VARIANTE EBAY

Aceste site-uri nu te taxează să listezi produse și numai atunci când se vând, plătești un procent mic (iar procentul este mai mic decât ceea ce taxează Ebay).

 1. Vinde-ți Fotografiile Online

Există destul de multe site-uri unde îți poți vinde fotografiile. În ciuda a ceea ce crezi la prima vedere, oamenii și companiile plătesc pentru fotografii care sunt bune sau au ceva specific de care au ei nevoie. Este mai rentabil decât să iasă și să facă poze lucrurilor de care au nevoie ei înșiși. Per fotografie nu obții foarte mulți bani, dar ține minte, dacă faci o mulțime de fotografii de volum pur poți câștiga destui bani. Fotografiile vor continua să se vândă. Dacă dorești să-ți vinzi fotografiile verifică hub-ul nostru: 10 LOCURI UNDE SĂ ÎȚI VINZI FOTOGRAFIILE ONLINE

 1. Fii Plătit Ca Să Scrii Pe Blog

Fie că îți vine să crezi sau nu, din blogging poți face bani. Fie că este vorba doar de un jurnal online sau dacă scrii activ despre unul sau un număr de subiecte poți face bani. Multe site-uri au anunțuri pe margini din care fac bani, iar dacă ești blogger pe site-ul lor și le aduci trafic, acestea au adesea programe care împart o parte din venituri cu tine sau care îți permit să plasezi anunțuri cu blogurile tale care îți aduc bani de la furnizori, cum ar fi Google AdSense.

 1. Creează-ți și Vinde-ți Propria Muzică Online

Odată cu apariția mai multor instrumente complexe pentru a crea muzică pe calculator și o listă  fără sfârșit de pluggin-uri VST (instrumente virtuale), posibilitatea de a crea muzică este la îndemâna oricui dispus să-și ia din timp pentru a face acest lucru. Există mai multe site-uri care îți vor permite să vinzi muzică și te vor ajuta să o și promovezi. De asemenea, au capacitatea de a-ți pune muzica pe iTunes și multe alte site-uri cu nume mari. 5 metode reale de a face cu adevărat bani online

Pentru un ghid despre cum să îți creezi propria muzică verifică hub-ul nostru:

 1. Creează-ți & Vinde-ți Jocurile Proprii

În zilele noastre există motoare 3D și alte creații de joc orientate spre publicul larg. Multe dintre aceste sisteme îți permit să creezi propriile jocuri fără scripting cu rezultate uimitoare. Desigur, dacă îți faci timp să înveți limbaje de scripting simple pentru cele mai multe dintre aceste sisteme de creare de joc ai o șansă mai bună de a crea ceva care este unic și mai susceptibil de a fi achiziționat de către potențialii gameri.

Verifică hub-ul nostru: 25 INSTRUMENTE PENTRU A-ȚI CREA PROPRIILE JOCURI pentru o listă a ceea ce este disponibil comercial și gratuit, unele fiind open source și disponibile la o simplă descărcare.

 1. Video-uri/Parteneriat Youtube

Poți face bani de pe YouTube, chiar bani serioși dacă ești perseverent. Când te înscrii, ai propriul canal, poți face videoclipuri pentru a obține vizualizări și mai mulți vizitatori pe canalul tău, precum și abonați. La un moment dat, YouTube te va invita să permiți anunțuri pe canalul tău și anunțurile difuzate în timpul redării videoclipulului îți vor aduce bani, fiindcă anunțurile sunt plătite în contul tău Google AdSense. După ce strângi suficienți bani, poți retrage fondurile în contul bancar. Cea mai bună practică este de a cerceta ceea ce este popular și ceea ce te interesează și să creezi ceva ce știi că oameni vor urmări. Verifică video-ul de mai jos pentru un exemplu.

 1. Joburi cu Date de Intrare

Există mai multe site-uri care au nevoie de oameni pentru a face munca de introducere a datelor și pentru a verifica de două ori datele care au fost introduse. Poate fi un loc de muncă plictisitor și dacă faci acest lucru online nu vei fi plătit la fel de bine ca la un job normal de 9-5, dar poți să o faci în casa ta și în propriul ritm.

 1. Fă și Vinde Artă pe Site-uri de Specialitate

Dacă faci brățări, piese unice de artă, picturi, desene etc. există comunități online și site-uri grozave, care se specializează în vânzarea acestor elemente. Ele pun artistul pe primul loc și sunt adaptate pentru a atrage indivizi artistici.

Verifică hub-ul nostru: 10 LOCURI PENTRU A VINDE ARTĂ pentru o listă cu detalii despre site-urile unde poți vinde artă online.

 1. Fă un Site Web Nișă

Fă cercetare și găsește ceva ce nu multe site-uri oferă și creează un site specific pentru acea nișă. Asigură-te, în acest caz, că este nevoie și că traficul va veni la site-ul tău. Dă tot ce poți și fă acel site cel mai bun site de acel gen. Dacă este cu adevărat o idee grozavă, alții s-ar putea să-ți copieze ideea și vor face site-uri similare, de aceea este important să monopolizezi nișa cât mai repede și cât de bine poți. Odată ce site-ul este gata, adaugă anunțuri cu ajutorul Google AdSense. În acest fel ești plătit pentru afișarea anunțurilor de fiecare dată când cineva accesează site-ul.

 1. Creează & Vinde Tricouri

Multe site-uri de specialitate sunt bine cunoscute pentru vânzarea de tricouri. Creează-ți propriile modele incredibile și vinde-le.

 1. Proiectează Site-uri pentru Alții

Dacă ai un talent în Web Design, fie predat la școală sau învățat pe cont propriu, există întotdeauna afaceri în acest domeniu. Internetul continuă să crească la o rată exponențială și milioane de site-uri noi apar în fiecare zi. Dacă știi cum să proiectezi un site, închiriază-ți serviciile.

 1. Devino un Cumpărător Misterios

Există multe site-uri de cumpărători misterioși online, unele sarcini le poți obține online, astfel încât să le poți face de oriunde, altele pot fi efectuate la nivel local, iar altele vor necesita să călătorești. Dar este ușor și se pot face bani frumoși cu furnizorii potriviți de aceste sarcini.

 1. Fii Plătit Ca Să Faci Sondaje

Există literalmente sute de site-uri online care te vor plăti pentru a face sondaje. Nu primești mult per sondaj, dar dacă faci multe și frecvent, se adună.

 1. Program de Marketing de Afiliere

Marketingul de afiliere este grozav pentru oamenii cu calități de comunicare excelente, care pot face asta și online. Dacă te regăsești în cele spune mai sus, înseamnă că jobul acesta este ideal pentru tine. Deși există multe programe online, trebuie să reții că au loc multe escrocherii, astfel încât o cercetare amănunțită este întotdeauna binevenită.

 1. Revânzare de Nume de Domeniu

Dacă ai un talent, poate fi profitabil. Începând cu anii 2000, au apărut multe nume de domenii care fac sens și au fost achiziționate. Dar, dacă te poți gândi la un nume, unul pe care alții l-ar putea dori sau asocia cu ceva care ar putea fi pus în valoare în viitor, ai putea cumpăra numele și l-ai putea vinde ulterior. Ai putea face, de asemenea, o afacere prin a găsi cel mai ieftin registrator de nume de domeniu de la care să cumperi nume de domeniu grozave la un preț mai mic, revânzându-le ulterior oamenilor sau companiilor care și-ar putea dori numele pentru un preț mai mare.

 1. Creează și Vinde Aplicații iPhone

Apple a crescut masiv de-a lungul anilor 2000 și iPhone este una dintre cele mai mari realizări ale lor. Magazinul Apple vinde mii de aplicații pe care utilizatorii le pot descărca pentru telefoanele lor, iar aceste aplicații pot fi făcute de către oameni ca tine. Există mulți editori disponibili pentru a crea aplicații și atunci când le vinzi prin intermediul magazinului Apple le pui spre vânzare, eventual, către milioane de oameni. O aplicație foarte populară ar putea face din tine un milionar. Dar nu te grăbi, prima dată învață să creezi un joc sau alte aplicații mai mici și acordă-le o șansă, fiindcă banii se fac ușor o dată ce treci de această etapă.

 1. Cumpărarea/ Vânzarea de Site-uri

În același mod în care revinzi nume de domeniu, acest lucru poate fi un transformat într-un filtru de bani. De multe ori un proprietar de site vrea să-și vândă site-ul. Ai putea fi un intermediar, care stabilește un cumpărător pentru o taxă sau ai putea cumpăra site-uri care știi că au trafic pentru a genera venituri și rula propriile anunțuri pe ele pentru a face bani. În cele din urmă în cazul în care site-ul primește tot mai multă atenție și trafic, l-ai putea revinde la un preț mai mare.

 1. Stocuri de Tranzacționare/Forex Online

 moduri de a face bani onlineExistă programe pe care le poți accesa online sau prin intermediul aplicațiilor de pe calculator, aplicații care îți permit să investești în timp real. Acestea îți permit să cumperi și să vinzi stocuri Forex. Dacă ai puține cunoștințe despre piața de valori, ți-aș recomanda să îți iei din timp pentru a te familiariza cel puțin cu elementele de bază. Dacă nu vei face asta, vei avea senzația că te afli la o masă de blackjack.

 1. Fii Plătit Ca Să Navighezi pe Web

Acesta este unul dintre acele site-uri care au circulat încă din anii ’90, site-uri care te plătesc să navighezi. Ca și sondajele sau alte mijloace de a face bani online, nu o să câștigi mult, dar dacă o vei face de multe ori, banii se vor aduna.

 1. Fii Plătit pentru Filesharing

Unele site-uri te vor plăti pentru filesharing. Multe caută să își încarce rețelele cu cât mai multe fișiere posibil. Reține că acestea nu caută încărcări ilegale, ci fișierele originale, documente etc.

 1. Creează & Vinde Fundaluri Myspace/Facebook/Youtube

Pare neobișnuit, dar oamenii plătesc pentru fundaluri pentru a le utiliza pe site-urile de social media.

 1. Fii Plătit pentru Vizionările Video-urilor de pe TubeMogul

Tubemogul este un site care îți prezintă videoclipurile unui număr mare de site-uri de partajare video și în timp ce traficul de pe toate site-urile este colectat, tu ești plătit prin Tubemogul. Același lucru se aplică și pentru YouTube. Fă videoclipuri extraordinare pe care oamenii doresc să le urmărească și astfel vei face bani.

 1. Fii Plătit Ca Să Citești Emailuri

Când te înscrii în aceste programe ține minte faptul că le oferi multe informații personale. Ei folosesc informațiile pentru ademenirea pieței țintă și tu primești e-mailuri care se potrivesc cu interesele și informațiile tale demografice. Nu faci mulți bani, dar în timp, se vor aduna.

 1. Site-uri FPCS(Fii Plătit Ca Să…)

Site-urile FPCS sunt peste tot pe internet. Ele au de obicei un director de diferite activități pe care le poți face pentru a obține bani. Nu câștigi mult per sarcină, dar dacă faci asta mult timp poți face câțiva bani.

 1. Promovează Alte Site-uri

Realizează înțelegeri cu webmasteri pentru a le promova site-ul sau produsul, dacă ai alte mijloace de atragere a traficului web prin care ai putea redirecționa o parte din trafic spre site-ul sau produsul lor contracost.

 1. Fii Plătit Ca Să Utilizezi Motorul de Căutare

În afară de Google, Bing și alte motoare de căutare cu nume mari există un număr mare de noi motoare. Pentru a face rost de oameni care să le utilizeze motoarele de căutare, aceștia sunt dispuși să plătească pentru căutările efectuate pe motoarele lor, care, la rândul lor, le permite să atragă agenții de publicitate. Nu câștigi mult pentru fiecare căutare, dar poți face bani frumoși pe termen lung.

 1. Creează Un Forum cu Anunțuri

Creează un forum care se concentrează pe ceva despre care oamenii vor să știe sau să discute, ceva care va atrage utilizatori. După ce va începe să producă trafic, iar conturile de membru vor crește, poți începe să te concentrezi asupra anunțurilor cu ajutorul Google AdSense și vei fi plătit prin AdSense pentru afișări/clicuri pe anunțurile lor.

 1. Fii Plătit Ca Să Răspunzi la Întrebări

Dacă ești expert în ceva sau poți răspunde la o serie de întrebări diferite, există site-uri care te vor plăti pentru a răspunde la întrebările membrilor lor. Dacă răspunzi la o mulțime de întrebări și ai rating-ul de aprobare mare, ai potențialul de a face o mulțime de bani.

 1. Creează un Podcast Popular

Creează o serie de videoclipuri podcast. Același lucru se aplică la o mulțime de alte metode. Dacă ai anunțuri pe pagina de vizualizare, audiența crește, iar tu ești plătit din publicitate. Există destul de multe site-uri care te pot ajuta prin intermediul sponsorilor, să îți creezi anunțuri pe podcast-uri și să câștigi bani.

 1. Scrie și Vinde Cărți/ E-book-uri Online

Dacă ești un scriitor aspirant poți vinde cărți/e-book-uri online. Fie că te folosești de un site care folosește imprimarea la cerere sau vinde e-book-uri online, există posibilitatea să faci bani dacă poți atrage suficient de mulți cititori. Multe site-uri au capacitatea de a-ți afișa cartea pe , , ,  Chapters și alte nume mari.

 1. Fii Plătit Ca Să Revizuiești Software

Unele site-uri sunt făcute special pentru comentariile cu privire la software. Au nevoie de o mulțime de oameni obișnuiți care să revizuiască software-ul, astfel încât acestea au o mulțime de comentarii pe site. Aceste site-uri te vor plăti pentru examinare. Nu vei câștiga foarte mulți bani, dar dacă examinezi software-uri diferite de multe ori, banii se vor înmulți.

 1. Creează și Vinde Aplicații Software

Chiar dacă nu ești un programator, abilitatea de a crea o simplă aplicație software este obținută mult mai ușor deoarece programatorii mai avansați au creat programe care sunt bazate pe mai multe grafice. Ceea ce înseamnă că nu trebuie să treci prin multă codificare. Creează o aplicație simplă și caută editori online pentru a găsi unul care se potrivește nivelului tău de calificare. După ce ai perfecționat aplicația, prezint-o unui număr de site-uri online, care îți permit să-ți vinzi software-ul.

 1. Fă Bani pe Fiverr

Fiverr este un site de divertisment, precum și de făcut bani. Oricine poate lista lucruri pe care sunt dispuși să le facă și cât costa pentru ca ei să facă acel lucru. Am găsit unele anunțuri destul de amuzante: ​​„Voi fi prietena ta pe Facebook pentru o săptămână pentru 10$,“ „îți voi scrie numele pe o minge de fotbal și o voi învârti pe deget într-un videoclip pentru 5$“, „voi face un video cu hamsterul meu scriindu-ți mesajul pentru 5$.“ Oricum, dacă ești dispus să faci lucruri stupide pentru bani, Fiverr ar putea fi site-ul tău.

 1. Fii Plătit Ca Să Testezi Jocuri

Multe site-uri care eliberează programe sau jocuri au nevoie de testare pentru a utiliza produse și pentru a le testa pentru orice erori și probleme. Cei care testează jocurile chiar sunt plătiți.

 1. Fii Plătit Ca Să Utilizezi Rețelele Sociale

Rețele sociale mari, cum ar fi Facebook, nu au nevoie de ajutor pentru atragerea membrilor, dar noile rețele sociale au nevoie de asistență. Mulți vor plăti membrii să se înscrie și vor plăti mai mult atunci când le utilizezi în mod frecvent și mai ales dacă reușești să îi convingi pe alții să se alăture.

 1. Oferă sprijin pentru Open Source Software

Există un număr incredibil de programe software care sunt gratuite. Unele au mii, chiar milioane de utilizatori, dar pentru că sunt gratuite nu au, de obicei, nici un suport. Dacă utilizezi acest freeware și ești foarte informat ți-ai putea oferi suportul pentru cei care încearcă să-l folosească. Dacă este un program utilizat pe scară largă acest lucru ar putea deveni un job cu normă întreagă și foarte profitabil.

 1. Găzduire Spațiu Reseller

Dacă achiziționezi o cantitate mare de spațiu pe un server de la o companie de găzduire web poți obține o afacere foarte bună. De acolo, poți revinde parcele mici din spațiul tău altor oameni care au nevoie de spațiu de găzduire pentru site-ul lor, dar nu au nevoie de foarte mult. Cu cât cumperi mai mult spațiu cu atât mai mulți clienți poți găzdui și mai mulți bani poți face.

 1. Furnizează Servicii Pentru Companii de Cercetare Online

Multe afaceri online și non-online medii, mari sau în curs de dezvoltare au nevoie mare de oameni care să facă cercetare pentru ei. Ți-ai putea oferi serviciile direct sau ai putea face totul printr-un site web care listează companiile care au nevoie de acest tip de serviciu.

 1. Creează și Vinde Modele 3D Online

Pe măsură ce tehnologia avansează, nevoia de a dezvolta abilitatea de a crea jocuri 3D și alte aplicații software 3D cu modele de obiecte, oameni, structuri etc. este în creștere. Există cel puțin câteva site-uri mai mari, prin care poți vinde modelele 3D, texturi și alte lucruri pentru cei care au nevoie de conținut 3D. Un lucru bun despre aceste modele este că, odată ce acestea sunt realizate și puse în achiziție, pot fi achiziționate de peste tot.

 1. Fii Plătit Ca Să Scrii Articole

Unele site-uri mari au nevoie de conținut sub formă de articole. Ei plătesc pe calea veniturilor publicitare care rulează pe paginile articolelor. Cu cât scrii mai multe articole cu atât mai mult trafic obții și mai mulți bani primești.

 1. Transcrie Audio & Video

Unele companii online te vor plăti pentru a transcrie fișierele lor audio și video pentru subtitrări, dezabilități audio și alte utilizări.

 1. Job Call Center Online/La Domiciliu

Odată cu creșterea numărului de Call Centers pe parcursul anilor 2000, joburile call center la domiciliu au luat amploare. Este rentabil pentru aceste companii, deoarece nu mai trebuie să plătească spațiul pentru birouri, echipamente etc. Un alt argument pro al acestui tip de loc de muncă este că, spre deosebire de alte locuri de muncă online/la domiciliu, vei fi probabil plătit pe oră și cel puțin salariul minim pentru un anumit set de ore pe zi.

 1. Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk este un site cu un director foarte mare de locuri de muncă oferite de companii pentru utilizatori online. Ei au diferite rate de plată, unele joburi sunt simple, care necesită mai puțin de un minut, dar se plătesc doar cu câțiva cenți. Alte joburi pot dura toată ziua (sau mai mult) și au rate foarte mari de plată. Lucrările mai avansate disponibile pe site, de multe ori, îți cer să faci module care arată clienților site-ului că ai abilitățile necesare înainte de a face joburile mai avansate și mai bine plătite.

 1. Fii Plătit Ca Să Rezolvi Problemele Companiilor

Multe companii mari si mijlocii au ceea ce numesc ei, un think tank. Oameni plătiți bine care au idei și care rezolvă problemele companiilor, care folosesc cele mai actualizate metode pentru companii etc. Dar acum există site-uri unde companiile pot posta probleme, lucruri ce necesită soluționate/rezolvate și le poți oferi soluții și poți fi plătit pentru asta.

 1. Fii Plătit Ca Să Reciclezi Electronice

Unele site-uri te vor plăti ca să strângi electronice vechi și să le trimiți pentru reciclare. Acest job are un potențial de câștigat bani în funcție de cât de multe produse electronice poți face rost.

 1. Fii Plătit Ca Să Reexaminezi Produse

Există site-uri care te plătesc pentru examinarea produselor enumerate.

 1. Creează Produse și Vinde-le pe Clickbank

Ești un inventator sau ai creat un produs? Clickbank reprezintă site-ul principal pentru conectarea inventatorilor de produse cu potențialii cumpărători.

 1. Creează Un Buletin Informativ pe E-mail

Creează un buletin informativ interesant pe e-mail și după ce atragi abonați și cititori, caută agenții de publicitate sau plasează anunțuri în buletinul informativ și câștigă venituri din publicitate.

 1. Începe un Director de Site-uri

Creează un director de site-uri cu informații de care persoanele au nevoie sau pe care de multe ori le caută. După ce începi să ai trafic, plasează anunțuri prin intermediul Google Adsense pe paginile site-ului. Vei câștiga venituri din publicitate.

 1. Devino un Asistent Virtual

Închiriază-ți asistența pentru webmasteri și oferă-le întreținere pentru site-urile lor sau alte drepturi de asistență online virtuale.

 1. Flip Real Estate Online

Deși aș recomanda acest job numai pentru oamenii cunoscători ai industriei cu imobiliare, poți face online ceea ce faci în viața reală. Pe Ebay sau pe alte site-uri poți achiziționa bunuri imobiliare și le poți vinde la un preț mai mare. Ideea de bază este să faci o afacere foarte bună și apoi să o vinzi la un preț mai mare.

 1. Creează & Vinde Teme pentru WordPress

WordPress este folosit peste tot pe web pentru site-uri și oamenii vor plăti pentru teme WordPress. Dacă ai talentul de a crea teme, pune-le la vânzare și câștigă niște bani.