moduri de a castiga bani in plus in 2015

48 moduri de a câștiga bani în plus în 2015

Moduri în care poți câștiga bani în plus în timpul liber – câștigă bani în plus!

Câștigarea câtorva bănuți în plus este ceva ce toți trebuie să facem în economia de astăzi. Trucul acelui venit secundar perfect este de a găsi ceva ce-ți place și este în cerere. Ai nevoie de idei pentru a începe? Mai jos sunt listate 48 de moduri prin care poți câștiga bani în plus în timpul liber, de la a fi un pictor la domiciliu până la a fi antrenor personal. Există sute de moduri prin care poți câștiga bani în plus, cum ar fi venituri part-time, oportunități de a lucra de la domiciliu, fiind propriul tău șef, afaceri cu mașini, comerț, coaching, tutoring, web marketing și fotografie. Această pagină este o compilație a 48 dintre ele pentru a te pune în mișcare.

Ai deja experiență cu începerea propriei afacerei, câștigând un alt venit? Ne-ar plăcea să auzim idei de la tine! Ce a funcționat pentru tine, un venit secundar sau un venit cu normă întreagă? Ce sfaturi ai pentru a începe propria afacere?

Moduri de a începe să câștigi bani în plus – Începe să câștigi bani în plus prin munca de acasă, întreprinderi laterale și locuri de muncă distractive part-time.

Ce funcționează în 2016

moduri de a castiga bani in plus in 2015Câștigatul banilor în 2016 va fi un pic diferit față de 2013, 2011 și 2012, fiindcă oamenii își schimbă obiceiurile de cumpărare către mai multe produse electronice și piața imobiliară pentru a face o (foarte ușoară) îmbunătățire față de anul precedent. Ce înseamnă asta pentru tine? Oamenii vor cheltui un pic mai mult dacă economia continuă să se redreseze încet încet, probabil cu accent pe Internet, căutarea de noi case, înlocuind vechea tehnologie, înlocuind elementele vechi de uz casnic și doar cheltuieli un pic mai mari vor fi folosite pe lucrurile non-esențiale. Asta este o veste bună pentru oricine caută să facă bani în plus! Iată câteva idei actualizate pentru anul 2014 pe care le poți utiliza pentru a-ți mări veniturile, începând de astăzi:

 1. Alătură-te unei companii de vânzări directe. Aceste companii sunt perfecte pentru mamele care doresc să lucreze de la domiciliu, și sunt în mare parte bazate pe comisioane. Multe mame lucrează de acasă.
 2. Livrează ziare. Nu trebuie să te plimbi pe bicicletă, unele companii au șoferii de camioane care livrează ziare sau îți poți utiliza propria mașină. Alege traseul cel mai apropiat de tine și este posibil să nu trebuiască să conduci prea departe.
 3. Fii un fotograf. Dacă deja ești îndemânatic cu un aparat de fotografiat, de ce să nu îți folosești abilitățile pentru a face niște bani în plus? Oamenii au întotdeauna nevoie de fotografii de familie, fotografii de nuntă și fotografii pentru copii. Iată un ghid pentru a începe cu fotografia dacă ești doar la început.
 4. Începe să faci blogging despre ceea ce știi. Există un loc pentru fiecare domeniu de expertiză în lumea blogging-ului. Dacă ești expert la ceva, indiferent cât de obscur sau banal, oamenii vor să știe despre asta. Publicitate, produse recomandate și poate chiar propriul produs îți poate finanța blogging-ul și îți poate aduce un profit.
 5. Învață să vinzi pe Ebay Nu toată lumea este un savant al internetului. Poți câștiga unele venituri excelente prin vânzarea lucrurilor altor oameni, în timp ce câștigi un comision. Dacă preferi mai degrabă să-ți vinzi propriile lucruri, poți găsi întotdeauna lucruri de vândut pe Ebay.
 6. Gătește suplimentar în timpul sărbătorilor. Ziua Recunoștinței, Crăciunul, Paștele, evenimentele de familie și zilele de naștere sunt toate evenimente unde persoanele au nevoie de hrană, dar sunt restricționate de timp. Să îți începi propria afacere de panificație la domiciliu îți poate aduce profituri mari!
 7. Alătură- te marketing-ului de afiliere și poți câștiga un comision prin publicitatea făcută companiilor de pe internet, mari și mici. Totul depinde de cât de creativ ești cu tehnicile de conținut și de marketing. Dacă ești un scriitor bun, acesta ar putea fi un loc de muncă ideal pentru tine.
 8. Învață caligrafie și vinde-ți serviciile. Încă este la modă să folosești invitații de nuntă scrise de mână cu caligrafie frumoasă. Promovează-ți site-ul/afacerea pe Facebook, Google Plus și prin campanii de e-mail și ai putea obține clienți de peste tot.
 9. Profită de talentele tale artistice. Mașinăriile nu vor fi niciodată capabile să înlocuiască operele de arta. Promovează-te ca un pictor de portrete, artist de fotografie, sculptor (sculptează animale!), artist de pictură murală sau peisagist. Posibilitățile sunt nelimitate. Pentru a face publicitate muncii tale, încearcă această pagină de publicitate gratuită pentru a începe networking-ul și marketing-ul.
 10. Alătură-te unui grup focus. Grupurile focus sunt moduri simple și distractive de a oferi un feedback valoros produselor pe care le utilizezi sau le ai sub formă de monstre. Feedback-ul este de multe ori scurt, dar este plătit bine.
 11. Curăță casele altor oameni. Cu câteva produse de curățare de uz casnic poți face un venit frumușel (sau un venit cu normă întreagă, dacă ai o bază de clienți mare) cu afacerea ta de curățare. Poți începe chiar o afacere de curățare ecologică folosind produse de curățare eco friendly.
 12. Devino consultant de afaceri. La fel ca și blogging-ul, oamenii sunt mereu în căutare de consultanță cu expertiză. Oferă consultanță pentru îmbunătățirea afacerilor.

Începe-ți propria afacere – Devino antreprenor cu acest ghid bine revizuit

moduri de a castiga bani in plus in 2015Este într-adevăr aceasta „Singura Carte de Start-Up de Care Vei Avea Vreodată Nevoie“? Ar putea acest ghid de 700 pagini scrise de Rieva Lesonsky fi într-adevăr tot ce ai nevoie? Această „harta rutieră spre succes“ sapă foarte adânc în deschiderea unei potențiale afaceri, pornind de la întrebarea cu privire la cumpărarea într-o afacere sau începerea unei afaceri, de unde să obții capitalul de pornire și cum să angajezi angajați, să depui documentele necesare, și să cercetezi. Una dintre cele mai bine vândute cărți de start-up al afacerilor de pe Amazon, acest ghid te va ajuta în încercarea de a fi antreprenorul care îți dorești să fii. Acest lucru nu este una dintre acele cărți de „Prezentări generale“ plictisitoare de 180 de pagini, aceasta este de fapt foarte de ajutor. De asemenea, atunci când ai nevoie de mai multe informații, resursele sunt furnizate în carte.

 Tehnici eficiente de vânzare, branding

Mai multe modalități de a câștiga bani în plus – Câștigă un venit part time prin aceste idei

 1. Ai grijă de animale de companie sau plimbă câini. Dacă ești un iubitor de animale, acest job este perfect pentru tine. Oamenii sunt și mai ocupați în zilele noastre și au nevoie de cineva care să ofere acele esențiale plimbări animalelor de companie mult iubite. Te crezi în stare?
 2. Fii un decorator de interior. Dacă ai un talent pentru decorarea casei tale, probabil ai un talent pentru decorarea caselor altor oameni. Ai un talent, iar oamenii sunt dispuși să plătească pentru el.
 3. Scanează Craigslist și alte site-uri pentru locuri de muncă. Uneori, locul de muncă part time este ceva obscur printre postările online. Nu te doare dacă scanezi Craigslist și să te convingi singur dacă secțiunea de locuri de muncă are ceva ce ți-ai dori să faci.
 4. Fii un designer de peisaj Sau, pur și simplu devino un peisagist. Dacă îți place natura, nu există nici un alt loc de muncă unde vei avea parte de mai mult aer curat decât landscaping-ul.
 5. Fii un șofer de plug de zăpadă. Da, șoferii de plug de zăpadă au un program agitat pe timpul furtunilor, dar sunt răsplătiți cu generozitate pentru munca lor. Lucrează pe timpul nopți în timpul furtunilor de zăpadă și întrebuințează-ți camionul investind într-un plug și poți începe să câștigi un frumos venit pe timp de iarnă. Ține minte totuși costul ridicat al asigurării, construirea unei baze de clienți și probabilitatea de 0 zăpadă (ceea ce înseamnă nici un venit).
 6. Invață ceea ce știi. Fii profesor și începe să predai pentru adulți sau copii. Dacă ești bun la tastat, predă o clasă de keyboarding. Dacă ești un mare jucător de baschet, antrenează o echipă. Daca ești un mare fotograf, câștigă bani din predarea abilităților tale altor oameni.
 7. Transformă-ți cunoștințele într-o carte electronică. Scrierea unei cărți electronice este ca și cum a-i scrie o carte. Aceasta trebuie să fie lansată, comercializată, cercetată, utilă și bine scrisă. Trebuie să furnizeze valoare. Dacă ești plin de idei și capabil de a face asta, poate scrierea unei cărți electronice ar putea fi pentru tine.
 8. Devino un expert în optimizarea motorului de căutare. Tot mai mulți agenți de publicitate apelează la puterea Internetului pentru a face rost de marketing și publicitate. Cu acest nou val de întreprinderi care caută modalități de a-și crește prezența pe web vine o nevoie uriașă de marketing prin intermediul motoarelor de căutare și experți SEO. SEO este un domeniu în continuă schimbare, dar dacă știi unele dintre elementele de bază și ești la curent, poți ajuta companiile prin oferirea de expertiză. Construiește pagini sau site-uri pentru companii, critică-le site-urile sau oferă-le un plan de consultare complet.
 9. Transferă ceea ce ai învățat la locul de muncă cu normă întreagă, într-un loc de muncă part-time. Dacă ai învățat o abilitate la locul de muncă actual și ai făcut-o pentru un timp, atunci este, probabil sigur să spunem că una dintre cele mai mari abilitățile ale tale este profesia ta. Obține un loc de muncă part time similar. Contabili – pregătiți impozite pe lângă. Agenți de publicitate – realizați reclame pentru companii locale.
 10. Fii un zugrav la sfârșit de săptămână. Oamenii au nevoie întotdeauna de zugrăvirea casei pe exterior și în interiorul.
 11. Alătură-te unei trupe. Ca muzician poate fi una dintre cele mai merituoase moduri de a face muzică (și cum descărcările sunt în creștere, este și una dintre cele mai profitabile). Alătură-te unei trupe sau folosește-ți talentul muzical cântând la pian în restaurante.
 12. Realizează recenzii de cărți. Să fii critic literar este un job minunat. Citește cărți noi, învață și fii plătit pentru a spune oamenilor despre cartea pe care tocmai ai citit-o (împreună cu gândurile tale despre ea).
 13. Oferă-ți serviciile de îngrijitor de animale pentru pești, dihori, broaște țestoase, pisici și câini. Îngrijirea pe termen lung a animalelor de companie poate fi o problemă pentru unii oameni care au nevoie să călătorească, sau și-ar dori doar o vacanță. Dacă ești bun cu animalele, având grijă de animalele altora poate fi o modalitate ideală pentru a câștiga ușor niște bani și ar putea fi și distractiv.

Lucrezi pentru tine vs pentru altcineva – Ce preferi?

Ai prefera să fii propriul tău șef sau ai prefera să nu ai durerile de cap care vin la pachet cu funcția de șef?

Nu sunt multe răspunsuri în coloana „Prefer să lucrez pentru mine“, așa că ne-ar plăcea să auzim mai multe de la oamenii care își iubesc locul de muncă și de ce este important!

Ai prefera să lucrezi pentru tine sau pentru altcineva?